-

6 راهکار مفید برای فرزندپروری

6 راهکار مفید برای فرزندپروری ، موضوعی است که در این مقاله به آن پرداخته شده است. کلینیک ندای آرامش روان از مراکزی است که می‌تواند شما را در این زمینه راهنمایی کند.

شما به عنوان پدر و مادر، فرزند خود را بیش از هر چیز در دنیا دوست دارید. شما بهترین‌ها را برای فرزندان خود می‌خواهید.
دیدن لبخند آن‌ها که شاد هستند و به بزرگسالانی موفق و مسئولیت پذیر تبدیل می‌شوند به شما احساس قدرت و شعف منتقل می‌کنند.
تربیت یک کودک بسیار حساس، می تواند چالش برانگیز باشد. شما می خواهید آنها را منظم تربیت کنید، اما نمی خواهید به آنها فشار زیادی وارد کنید.

ابتدا بخاطر بسپارید که حساسیت شدید روی فرزندتان چیز خوبی است. آنها بهتر احساس مردم را می دانند و تمایل دارند که بیشتر از دیگران به آنها توجه شود و آنها را دوست داشته باشند.

به عنوان پدر و مادر نگران نباشید، از اینکه کودک شما بسیار حساس است باید هیجان زده شوید.
تنها آنچه شما نیاز دارید روش‌های مناسب برای پرورش صفات شگفت انگیز فرزندانتان است.

در اینجا 6 راهکار مفید برای فرزندپروری کودک حساس شما آورده شده است.

1) بگذارید کودک شما در اتاقش خلاقیتش را نشان دهد

همانطور که گفته شد، افراد بسیار حساس نسبت به محیط اطراف خود بسیار حساس هستند. آنها بیش از اکثر مردم مناظر، صداها، بوها، طعم را متوجه و احساس می کنند.

یکی از بهترین راهکارها برای تربیت فرزند حساس شما این است که به او اجازه دهید اتاق خود را به گونه ای مرتب کند که راحت تر باشد.
بنابراین اگر فرزندتان رنگ خاصی را دوست دارد، بگذارید از آن برای نقاشی برخی از دیوارهای اتاق استفاده کند.

اگر فهمیدید که آنها بوی خاصی را دوست دارند، سعی کنید راهی برای داشتن رایحه در اتاق آنها پیدا کنید. با استفاده از این استراتژی بسیار حساس فرزندپروری، به کودک اجازه می دهید خلاقیت ذاتی خود را شکوفا کند.

این باعث می شود لبخند بزنند و خوشحال شوند. و همچنین به فرزند خود نشان می دهید که چگونه می تواند با دنیا کنار بیاید.

2) مرتباً به کودک خود بگویید حساس نیستند

توانایی درگیری عمیق با کودک، کودک شما را بیشتر قدرتمند می کند. به آنها بگویید برای زنده ماندن در این دنیا مجبور نیستند احساسات خود را مخفی کنند. خوب نیست که آنها را از هر چیزی دور کنید، زیرا این چیزی است که به آنها کمک می کند تا با این احساسات کنار بیایند و از آرامش درونی برخوردار شوند.
هرچه بیشتر به آنها بگویید اشکالی ندارد، بیشتر اعتماد به نفس خواهند داشت که اجازه نمی دهند زورگویان در این دنیا از حساسیت آنها سواستفاده کنند.

کلینیک فرزندپروری در تهران – مرکز فرزندپروری در صادقیه

3) به آنچه که به شما می گویند با دقت گوش دهید

این یکی از بهترین استراتژی های والدین برای کودک بسیار حساس شماست. همانطور که در آخرین نکته ذکر شد، افراد سعی می کنند کودک شما را به دلیل احساسات حساس او اذیت کنند. اما این وظیفه شماست که به آنها احساس خوبی بدهید، بنابراین آنها می دانند این حساسیت‌ها برای آنها اشکالی ندارد.
و بخشی از انجام آن کار گوش دادن به آنها است.

همیشه به آنچه آنها از زبان خود به شما می گویند احترام بگذارید. در حال حاضر احساسات آنها را نادیده نگیرید.
با تأیید احساساتی که احساس می کنند به کودک خود احترام بگذارید. به آنها نشان دهید که می فهمید که آنها چه می گویند و با احساسات آنها همدردی می کنید.
و سپس پس از تأیید، می توانید یک پیشنهاد یا راه حل برای کمک به کنار آمدن با آن احساسات به آنها ارائه دهید.

4) برنامه روزمره کودک خود را فراهم کنید

دکتر الین آرون در کتاب خود، “کودک بسیار حساس” ، یادآوری می کند که این روال برای کودکان بسیار حساس بسیار مهم است. و منطقی است وقتی به آن فکر می کنید کودک شما می تواند حتی در برابر کوچکترین تغییراتی مانند صدای بلند یا بوی جدید واکنش نشان دهد.

این نوع تغییرات واقعاً می توانند احساسات آنها را به روشی بالقوه ناخوشایند تحت تأثیر قرار دهند. بنابراین خوب است که تا آنجا که می توانید یک روال ثابت را در زندگی آنها حفظ کنید.

اما همچنین، شما به عنوان والدین می توانید به کودک خود کمک کنید تا یاد بگیرد با تغییرات تغییر کند. آنها وقتی بزرگتر شوند، با تغییرات بزرگتری در زندگی روبرو خواهند شد.

5) مدیریت زمان را به آنها بیاموزید

یکی از ویژگی‌های اصلی HSP تحت فشار قرار گرفتن و داشتن کار زیاد در مدت زمان کوتاه است. کودک بسیار حساس شما احتمالاً قصد دارد در اوایل زندگی با مدرسه با آن کنار بیاید.

به همین دلیل، آموزش مهارت‌های مدیریت زمان به آنها مهم است. زمان برنامه ریزی برای انجام کار. اگر طولانی شود باعث می‌شود کار را نصفه رها کنند.
ثابت قدم بودن در رعایت یک برنامه، که این کار نباید خیلی سخت باشد زیرا کودک شما کارهای روزمره را دوست دارد. اما آموزش به موقع این روش‌های مدیریتی وقتی مشغله زیادی داشته باشند، با آنها همراه خواهد بود.

آخرین چیزی که می خواهید این است که عادت تعلل در آنها ایجاد شود. به آنها نشان دهید چگونه امروز می توانند کارهای مدرسه و تعهدات فوق برنامه خود را مدیریت کنند.

6) نظم و انضباط

از آنجا که کودک حساس شما می تواند احساسات عمیق تری از کودکان دیگر را احساس کند، بنابراین باید در نظم و انضباط خود دقیق باشید. سعی کنید از داد زدن یا مجازات بدنی آنها خودداری کنید.

در عوض از نظم و انضباطی متناسب با رفتارهای نادرست آنها استفاده کنید. به عنوان مثال ، اگر کودک شما بهم ریخته است ، آنها را وادار کنید تا آن را تمیز کند. از آنها بخواهید که برای یک دوره زمانی کارهای تمیزکاری انجام دهند تا درس خود را یاد بگیرند.

اگر کودک شما چیزی را شکست، آنها را در وقت منقضی قرار دهید. از آنها بخواهید برای جبران آنچه شکستند کار کنند. مهمتر از همه ، گفتگویی داشته باشید که چرا آنها را مجازات می کنید.

توضیح دهید که آنها چه اشتباهی انجام داده‌اند و توضیح دهید که چرا تنبیه آنها با رفتار بدی که داشتند متناسب است.

این بود 6 راهکار مفید برای فرزندپروری .

author-avatar

درباره admin

مشاوره روانشناسی حضوری | مشاوره روانشناسی تلفنی | مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته | مرکز مشاوره روانشناسی | مشاوره روانشناسی | مشاوره روانشناسی آنلاین | مشاوره روانشناسی تلفنی | مشاوره روانشناسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *