-

4 روش رفتار با نوجوانان

4 روش رفتار با نوجوانان موضوعی است که ما در این مقاله به آن پرداخته ایم.

4 روش رفتار با نوجوانان

نوجوانان نژادی منحصر به فرد و اغلب متناقض هستند. به عنوان یک گروه، آنها برای فردیت تلاش می کنند، اما خواهان پذیرش همسالان خود هستند. آنها طوری رفتار می‌کنند انگار همه چیز را می‌دانند و به آن عمل می‌کنند. آنها احساس شکست ناپذیری می‌کنند و در عین حال غالباً در خطر هستند.
آسان نیست که مجبور شوید با نوجوانان سرکش زندگی خود کنار بیایید. در مواجهه با یک نوجوان چالش برانگیز چه کاری می‌توانید انجام دهید؟ در زیر چهار روش موفقیت آمیز در مدیریت نوجوانان آورده شده است. همه نکات زیر ممکن است در مورد شرایط خاص شما صدق کند.

1. خود را نبازید

یکی از رایج‌ترین ویژگی‌های نوجوانان سرکش این است که آنها دوست دارند شما را وادار به واکنش منفی کنند. این کار را می‌توان به روش های مختلفی انجام داد، از جمله تحریک کردن، نافرمانی، گوش ندادن، صحبت کردن، خلق و خوی، قانون شکنی، چانه زنی. در طی این لحظات، هرچه واکنش و ناراحتی بیشتری نشان دهید، نوجوان بیشتر فکر خواهد کرد که بر شما قدرت دارد .

 

مشاوره نوجوان در غرب تهران – مشاوره نوجوان در جنوب غرب تهران

 

اولین قانون اساسی در مواجهه با یک نوجوان سرکش حفظ خونسردی شما است. هرچه واکنش شما نسبت به تحریکات کمتر باشد، می‌توانید از قضاوت بهتر خود برای کنترل اوضاع استفاده کنید. هنگامی که از سوی یک نوجوان احساس ناراحتی یا چالش می‌کنید، قبل از اینکه چیزی بگویید یا کاری انجام دهید که شرایط را بدتر کند، نفس عمیق بکشید و به آرامی تا ده بشمارید. در بسیاری از موارد، تا زمانی که به ده رسیدید، دیگر خونسردی به دست می‌آوردید و پاسخ بهتری را برای این مسئله پیدا می‌کردید تا بتوانید به جای تشدید مشکل، آن را کاهش دهید.

2. مرزهای مشخص ایجاد کنید

از آنجا که بیشتر نوجوانان می‌خواهند استقلال و خودخواهی بیشتری را تجربه کنند، برخی ناگزیر شما را به چالش می‌کشند تا میزان قدرت خود را آزمایش کنند. در این شرایط، تعیین مرزها برای حفظ یک رابطه عملی و سازنده بسیار مهم است. مرزها باید به روشنی و مشخص بیان شوند.

3. هنگام برخورد با گروهی از نوجوانان سرکش، بر رهبر تمرکز کنید

بسیاری از معلمان می‌دانند که وقتی در کلاس با گروهی از دانش آموزان اخلالگر روبرو می‌شوند، لازم نیست با هر مجرم جداگانه برخورد کنند. اغلب اوقات، با قاطعیت با رهبر گروه برخورد می‌کند و نیز بقیه نوجوانان نیز پیروی کردن را شروع می‌کنند.

4. در شرایط ملایم، شوخ طبعی را حفظ کرده و همدلی نشان دهید
در موقعیت‌های نسبتاً خفیف که نوجوان سرکش است، به او بیش از حد واکنش نشان ندهید. به جای اخم با لبخند پاسخ دهید. با کمی شوخ طبعی به خود بگویید: “او دوباره به آنجا می‌رود” و سپس به کار خود ادامه دهید.

مشاوره روانشناسی حضوری | مشاوره روانشناسی تلفنی | مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته | مرکز مشاوره روانشناسی | مشاوره روانشناسی | مشاوره روانشناسی آنلاین | مشاوره روانشناسی تلفنی | مشاوره روانشناسی

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت تماس با کلینیک کلیک کنید