بی انگیزگی
بی انگیزگی ، مسئلهای است که تقریبا تمام افراد در این روزها به آن دچار هستند. اگر راهکارهای زیر نتیجهای نداشت میتوانید به کلینیک ندای آرامش روان مراجعه فرمایید.
9 راهکار برای تقویت انگیزه در هنگام افسردگی
افسردگی یک اختلال روانی شایع است.
علائم افسردگی می تواند از خفیف تا شدید باشد. آنها می توانند مزمن باشند، یا می توانند به صورت یکبار وقایع ناشی از حوادث آسیب زای زندگی مانند مرگ یا بیماری در خانواده، پایان ازدواج یا مشکلات مالی رخ دهند.
علائم افسردگی عبارتند از:
• کاهش علاقه به فعالیتهایی که معمولاً خوشایند هستند
• بی خوابی یا افزایش نیاز به خواب
• کمبود اشتها یا افزایش نیاز به غذا خوردن که منجر به کاهش یا افزایش وزن می شود
• بی قراری، تحریک پذیری، یا کمبود انرژی و خستگی
• در تمرکز و انجام وظایف معمول مشکل دارید
اگر فکر انجام هر کاری طاقت فرسا به نظر می رسد، از همان ابتدا شروع کنید. اهداف کوچک و قابل کنترل تعیین کنید. با رسیدن به این اهداف، می توانید بیشتر به آنها اضافه کنید تا اینکه در نهایت به تمام اهداف خود برسید. در اینجا چند پیشنهاد برای رفع بی انگیزگی وجود دارد.
راه های مقابله با بی انگیزگی – درمان بی انگیزگی
1. از رختخواب بیرون بیایید
اولین عمل ساده برای پیروزی خوب در روز، برخواستن است. چند یادداشت با تأییدهای مثبت در جایی که می توانید آنها را مشاهده کنید بگذارید ، مانند: ” این کار را میتوانی انجام دهی” ، “هر سفر طولانی با یک قدم شروع می شود” یا “هرگز تسلیم نشو!” مغز شما هر افکاری را که ایجاد می کنید هضم می کند، بنابراین افکار مثبت را به او بخورانید.
2. به پیاده روی بروید
ورزش به بدن شما کمک می کند تا اندورفین، هورمون های خوب را ترشح کند. ورزش حداقل به مدت 35 دقیقه در روز، پنج روز در هفته، می تواند علائم افسردگی خفیف تا متوسط را بهبود بخشد. همچنین ممکن است به درمان اشکال شدیدتر افسردگی کمک کند.
3. دستان خود را کثیف کنید تا روحیتان بالا بیاورد
طبق یک منبع معتبر با موش ها، نوع خاصی از باکتری های موجود در خاک (مایکوباکتریوم واکا) ممکن است تولید سروتونین را افزایش دهند. سروتونین به نوبه خود به کاهش علائم افسردگی کمک می کند.
باکتری های موجود در غذاهای تخمیر شده منبع معتبر، مانند ماست، همچنین می تواند با کاهش اضطراب و بهبود بالقوه علائم افسردگی، باعث بهبود روحیه شود.
4. بیش از حد برنامه ریزی نکنید
برای هر کار یا هدفی که به پایان رسانده اید، هر چند کوچک باشد، به خود تبریک بگویید.
اگر فقط می توانید یک یا دو کار را انجام دهید، خوب است. برای هر کار یا هدفی که به پایان رسانده اید، هر چند کوچک باشد، به خود تبریک بگویید. این به بهبود اعتماد به نفس و احساس انگیزه شما کمک می کند.
5. از منفی بافی پرهیز کنید
مغز شما هر افکاری را که ایجاد می کنید هضم می کند، بنابراین او را با افکار مثبت تغذیه کنید.
خواندن اخبار یا گشت و گذار در اینترنت، صحبت با افرادی که احساس خستگی و منفی در شما ایجاد می کنند یا مرور مجدد موضوعات غم انگیز – این فعالیت ها همه می توانند در روحیه و انگیزه شما تأثیر داشته باشند. مطالب نشاط آور را بخوانید و خود را با افراد مثبت محاصره کنید.
درمان سندرم بی انگیزگی در صادقیه – درمان بی انگیزگی در تهران
6. به یک روال روزانه پایبند باشید
احساس انجام کارهای روزمره باعث ایجاد احساس خوب میشود.
برنامه خود را بنویسید، آن را به دیوار یا جایی که می بینید بچسبانید و وقتی کارها را انجام دادید آن را علامت بزنید احساس انجام کارهای روزمره باعث ایجاد احساس خوب می شود و شما را به هدف گیری هر روزه ترغیب می کند.
7. معاشرت کنید
روابط مثبت را انتخاب کنید، وقتی احساس رضایت کردید مردم را به برقراری ارتباط با خود ترغیب کنید و به داوطلبین فرصت دهید. کمک به فرد نیازمند باعث بهبود روحیه و انگیزه شما برای برخاستن از رختخواب در روز بعد می شود.
8. یک شبکه پشتیبانی ایجاد کنید
برای زمانی که انگیزه شما تمام شده و احساس ضعف می کنید، یک شبکه پشتیبانی در حالت آماده باش داشته باشید. افرادی را انتخاب کنید که با آنها راحت هستید و می توانند به شما کمک کنند.
9. خواب کافی داشته باشید
افسردگی می تواند از نظر جسمی خسته کننده باشد. کم یا زیاد خوابیدن بر روحیه شما تأثیر می گذارد. روزانه هشت ساعت خواب کافی داشته باشید.