-

آثار طلاق

آثار طلاق

آثار طلاق، جدا شدن زوجین از یکدیگر ممکن است آثار متفاوتی نسبت به مرد وزن و واکنش هریک از زوجین در یک کیس نسبت به زوجین دیگر در کیس دیگر متفاوت باشد. معمولا مردان، طلاق را به عنوان یک اتفاق می پندارند. در حالی که طلاق در نگاه زنان به عنوان شروع همه گرفتاری و نا امیدی هاست. هرچند در جوامع امروزی با تلاش زنان و تعریف جایگاه شان خوشبختانه زنان دیگر نگاه قبلی خود را به طلاق تغییر داده اند و برای خیلی ها طلاق پایان یک اشتباه و شروع یک زندگی آگاهانه است.

اثرات طلاق – آسیب های طلاق

در آغاز راه دچار بی برنامگی و نا امیدی نسبت به آینده و ترس از نگاه جامعه به عنوان زن مطلقه نسبت به یک مرد، و این برچسب خود پیامدهای زیان باری را به دنبال خواهد داشت مانند عدم پذیرش خانواده ،یعنی زن حتی ممکن است با سرزنش خانواده خود به دلیل بی آبرویی و یا عدم توانایی تامین هزینه دخترشان و فرزندان قرار گیرد. از سوی دیگر افسردگی که ناشی از احساس گناه و اضطراب به عنوان مشکلات روان شناختی زنان محسوب می شود.

معمولا زنان پس از طلاق، توانایی اعتماد خود را به فرد دیگر از دست می دهند. اما به دلیل ترس از تنها ماندن و مشکلات زندگی به مردانی که اصلا شرایط مناسب برای ازدواج ندارند پناه می برندحتی اگر سن آنها کم باشد این ازدواج ها معمولا از ثبات کمتری برخوردارند.

درمان اختلال ترس در خواب

آسیب های جدایی و طلاق والدین بر روی فرزندان

ترس از طرد و ترک شدن:

در این حالت فرد بیشتر ترس از محرومیت عاطفی و توجه افرادی که برایش مهم هستند را دارد. این نوع افراد دائم درگیر این افکارند که از کودکی هیچ کس نه پدر و مادر و این باعث اطرافیان هم به آنها بی توجهی کنند. همه ی این افکار منجر به اضطراب در کودک می شود.

احساس افسردگی:

افسردگی به دنبال احساس تنهایی، اندوه، ترس از دیده نشدن که از تاثیرات مستقیم طلاق اتفاق می افتد. در واقع زمانی که کودک آمادگی با موضوع طلاق را نداشته باشد دچار این آُسیب می شود. افسردگی در هر سنی ممکن است با علائم متفاوتی خود را نشان دهد. اگر کودک در سن پایین تر باشد در قالب تغییر الگوی غذایی یا حواس پرتی و با وجود خواب در ساعت های طولانی باز هم احساس خواب آلودگی میکند. افسردگی در سنین مدرسه باعث می شود کودک نتواند با هم سن سالش و هم نوعشان ارتباط بگیرد. در سن نوجوانی یا بلوغ که ممکن خطر مصرف مواد ویا در موارد حتی دست به خودکشی را بدنبال داشته باشد.

روحیه پرخاشگر:

یکی از پیامدهای محرومیت های از مهر و محبت والدین است. در این نوع بیماری چون نوجوان امکان مذاکره حضوری و مستقیم و متقابل با پدر و مادر خود را نمی یابد و از طرفی سوال های خود را بی جواب می بیند، روحیه عصیان و پرخاشگری در او به وجود می آید. رفتارهای پرخاشگرانه در اعمال و گفتار نوجوانانی که خانواده های آنان از همدیگر جدا شده اند کاملاً مشهود است.

حسادت، سوءظن:

کودک طلاق در بیشتر موقع خودش و جایگاهش را با دیگر کودکان هم سن خود مقایسه میکند و پدر و مادر را منشا تمام مشکلاتش میداند.

احساس گناه، اندوه:

هنگامی که سن کودک پایین باشد و درکی از مسئله طلاق ندارد. خود را عامل تمام مشکلات میداند و از این بابت احساس گناه می کند.

ترس از آینده:

جر و بحث والدین باعث میگردد که در بسیاری از موقعیت ها کودک نادیده گرفته شود. و بعد از طلاق و جدایی پدر و مادر نیز کودک با یکی از والدین زندگی میکند و حس حمایت در او کمرنگ میگردد که باعث میشود احساس پوچی و عدم اهمیت در او تقویت شود.

دلایل اصلی برای گرفتن مشاوره طلاق

مشاور طلاق به شما کمک می‌کند تا احساسات خود را مدیریت کنید.
مشاور طلاق بهترین پشتیبان در برابر چالش‌هایی است که در طول مدت طلاق با آن روبه رو هستید.
مشاور طلاق فرزندان شما را در برابر تصمیمی که گرفته اید، آماده کرده و به آنها آموزش‌های لازم را در برابر مدیریت احساسات‌شان می‌دهد.
مشاوره طلاق به شما یاد می‌دهد که چگونه با فرزندان خود رفتار کنید. تا آنها کمتر دچار احساس خشم، اندوه و افسردگی شوند.
مشاوره طلاق به شما یاد می‌دهد که چگونه برای یک زندگی بهتر خود را آماده کنید.

مشاوره روانشناسی حضوری | مشاوره روانشناسی تلفنی | مشاوره آنلاین ۲۴ ساعته | مرکز مشاوره روانشناسی | مشاوره روانشناسی | مشاوره روانشناسی آنلاین | مشاوره روانشناسی تلفنی | مشاوره روانشناسی

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت تماس با کلینیک کلیک کنید